Page 67 - AGF Detailhandel
P. 67

Aan de ‘achterkant’ van het bedrijf wordt gekeken naar personeelsma- nagement, financiën, product & proces, bedrijfshygiëne en productkwaliteit. Aan de ‘voorkant’ naar beleving in de winkel, uitstraling van de producten, passie en kennis bij de medewerkers, en klanttevredenheid.
Een Groenteman met Ster-traject is een echte teamprestatie. De
ervaring leert dat het de teambuilding stimuleert en dat via deze uitdaging iedereen binnen het bedrijf wordt mee- getrokken. Iedereen haalt het beste uit zichzelf. Het verbeteren van het totale bedrijf is tenslotte in ieders belang. Het traject Groenteman met Ster
staat open voor alle groentespeciaal- zaken in Nederland. De beoordeling gebeurt aan de hand van een bewezen puntensysteem. De bakkers en slagers maken al jarenlang gebruik van deze systematiek. De nadruk ligt niet op een juryresultaat, maar op een samenhan- gende weging van alle aspecten van de bedrijfsvoering.
G&F-ondernemers kunnen Groen- teman met Ster uitstekend inzetten
als marketinginstrument. Vanaf het moment van inschrijven raken niet alleen de medewerkers, maar ook
de klanten betrokken bij het traject. Bijvoorbeeld door hen suggesties te vragen en ze via social media in be- weging te brengen. Betrokkenheid van klanten betekent klantentrouw op de langere termijn. Daarnaast is mond tot mond reclame de goedkoopste en meeste effectieve manier van reclame maken.
Er zijn natuurlijk meer voordelen te benoemen dan de bovengenoemde punten. Beter is om de voordelen gewoon zelf te ervaren door mee te doen met Groenteman met Ster. Zie de website www.groentemanmetster.nl
   


   65   66   67   68   69