Page 73 - AGF Detailhandel
P. 73

 INTERVIEW
 ‘GEZOND ETEN KAN IK IEDEREEN AANRADEN’
De markt voor gezonde producten is booming, merken ze bij AGF-specialist Gijs van de Hoef. Toen ze in 2013 de zaak volledig verbouwden, wisten ze niet dat ze in 2016 weer aan de slag moesten om onder meer de smoothies nóg meer ruimte te geven. En wie weet wat er de komende jaren allemaal nog meer op stapel staat?!
Detox-kuren. Lifestyle reset-pakketten. Slow juice-kuren. Maar ook lekkere smoothies en gezonde maaltijden. En niet te vergeten de van zichzelf al lek- kere en gezonde aardappelen, groenten en fruit. Het zijn maar enkele voor- beelden uit het brede pakket gezonde producten uit de zelfbedieningswinkel van vader, moeder en dochter Van de Hoef in Veenendaal. In de bediening zelf werken drie mensen. Maar daarachter gaan nog eens een kleine twintig mede- werkers schuil die er voor zorgen dat er kan worden ingespeeld op de nog altijd toenemende vraag.
Christine van de Hoef:
‘Klanten komen vaak zelf met vragen, bijvoorbeeld over advies voor een gezonde maaltijd met minder koolhydraten’
Sporten, afvallen, gezond eten... het
zijn de klanten zelf die vaak met de vraag komen. ‘Bijvoorbeeld wat wij adviseren voor een maaltijd met minder koolhydraten’, vertelt dochter Christine van de Hoef. ‘Daar gaan wij dan mee aan de slag. Toevallig vinden we dit ook heel leuk om te doen, want je kunt op dit vlak nog steeds veel zelf ontwikkelen. Nog lang niet alles is er. Daarom lezen we veel boeken over gezond eten en leven – inmiddels hebben we een hele bibliotheek vol – en we lezen veel onderzoeken uit de VS. Daar lopen ze op dit gebied flink op ons voor.’
 


   71   72   73   74   75