Page 86 - AGF Detailhandel
P. 86

Het vakbondslidmaatschap betaalt zich sowieso dubbel en dwars terug. Als je het goed doet tenminste, en gebruik maakt van wat de bonden allemaal zoal extra bieden. Ze hebben namelijk speciale ledenkortingen. Denk aan kortingen op verzekeringen, reizen, aankopen en meer. Maar ze bieden ook gratis cursussen, loopbaancoaching, financieel advies, hulp bij het invullen van je belastingpapieren enzovoort. Kijk maar eens op de sites van de bonden.
Maar het belangrijkste voordeel
van het vakbondslidmaatschap is misschien nog wel dat de bond niet langer alleen maar vóór jou werkt aan een goede beloning, goede an- dere arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar dit ook doet námens jou. Want als lid heb je direct zeggenschap over de koers van de bond.
We kunnen (en willen) je geen advies geven wélke bond je het beste kan kiezen. Dat moet je zelf beslissen. Op hun websites lees je waar de betreffen- de bond voor staat en wat deze jou te bieden heeft. Het is belangrijk dat je je daarbij thuis voelt.
Check daarom eens de volgende websites. Zij zijn overigens tevens de afzenders van deze informatiemap, samen met de brancheorganisatie ADN en met FHKN als uitvoerder:
FNV Handel: www.fnvhandel.nl
CNV Vakmensen: www.cnvvakmensen.nl
Deze twee bonden maken graag kennis met je.
 


   84   85   86   87   88